BAŞKANIMIZ NİYAZİ YAVUZER MEDENİYET OKULU HAKKINDA KONUŞTU

Bozkır Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı sayın Niyazi YAVUZER Süleyman KARACA tarafından sunulan süleyman nerede programına  medeniyet okulu hakkında düşüncelerini aktardı. Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen  toplantıda kontv ye konuşan başkan YAVUZER şu şekilde düşüncelerini aktardı ;medeniyet okulu projesini bizde Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğ olarak , Bozkır Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak , Bozkır olarak destekliyoruz.Şu dönemde eğitimin ne kadar önemli olduğunu hep beraber görüyoruz toplumumuzun topyekün bir düzelme içinde olması için eğitimi gerekli olduğunu görüyoruz esnafımızın ve tüm vatandaşlarımızın küçük yaşlardan başlayıp eğitilerek yüz yıllık yatırımlarımızı eğitimle sağlayabileceğimize inanıyorum ve bu projeye destek veren  başta büyükşehir belediye başkanımız ve emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasına son verdi.