SİCİL VİZE İŞLEMLERİ BOZKIRDA YAPILDI

Bozkır Esnaf ve Sanatkarlar odası ve Şoförler odasına kayıtlı üyelerin esnaf sicil vizesi geçen, sicil kaydı, sicilde adres değişikliği, meslek değişikliği, unvan değişikliği ve sicil kayıt sildirme işlemleri Bozkır Esnaf ve Sanatkarlar Odasında Konya Esnaf Sicil Müdürlüğü personelleri tarafından gerçekleştirildi.
 Oda Başkanımız Niyazi YAVUZER  odamızda gerçekleştirmiş olduğumuz bu hizmet sayesinde esnafımızın  işlemler için Konya'ya giderek yapılıyordu bu şekilde odamızda sicil işlemlerinin yapılması ile birlikte  zaman kaybının önüne geçtik" dedi. Başkan Yavuzer; Oda olarak belirli periyotlarla sicil kayıt işleri için tekrarlanacağını ve yükü ağır olan esnafımızın yükünün hafifletilmesi için ellerinden ne geliyorsa yapmaya gayret edeceklerini belirtti. Bu hizmetten Esnaf ve Sanatkarlarımızında gayet memnun oldukları görüldü .

0 yorum: