YENİ SGK MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Bozkır Sosyal Güvenlik Kurumunda yeni göreve başlayan Müdür Bülent GÜL beraberinde Şef  F.Erdem  YÜCELER  ile  odamızı ziyaret etti .Oda Başkanımız Niyazi YAVUZER tarafından karşılanan yeni Müdürümüz arasında sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleşti Başkanımız bu kurumun  Bozkırda  hizmet etmesi için elinden gelen gayreti bugüne kadar gösterdiğini ve bundan sonrada bu kurumun Bozkır esnafına Bozkırlılara hizmet etmesi için  ne gerekli ise yapacağını belirtti .SGM'nin Bozkırda olması Bozkırlı esnaf ve vatandaşlarımız için zaman kaybı maddi kaybın önlenmesi demektir diyen YAVUZER  bu kuruma Bozkır olarak herkesin sahip çıkması gerektiğini vurguladı.Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından yeni müdür Bülent GÜL ve Şef  F.Erdem YÜCELER odamızdan ayrıldılar.