BAŞKAN YAVUZER TERÖR OLAYLARINI KINADI

Bozkır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Niyazi YAVUZER terör olaylarını kınadı .
Bozkır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Niyazi YAVUZER ülkemizin son günlerde kaos ortamına sokulmak için uğraşıldığını dile getirdi. Başkan YAVUZER huzur ve barış sağlanması için milletimizin birlik beraberliğini muhafaza etmesi gerekiyor dedi. Türk halkı olarak bu içinde bulunduğumuz olaylardan rahatsız olduğumuzu belirten YAVUZER vatanımız için gece gündüz demeden canı pahasına fedakarca mücadele veren güvenlik güçlerimizle her zaman onur duyuyorum dedi. YAVUZER bu hain saldırılarda fedakarca mücadele ederek gazi olan güvenlik güçlerimize saygılar sunar, hakka yürüyen şehitlerimize Allah’tan rahmet diler ailelerine ,sevenlerine ve tüm Türk halkına başsağlığı dilerim dedi.