BAŞKANIMIZ NİYAZİ YAVUZER BÜYÜKŞEHİR ESNAF BULUŞMASINA KATILDI

Konya Büyükşehir Belediye'nin düzenlediği, "Büyükşehir Esnaflar Buluşması" programı Dedeman Konya Otel'de geniş bir katılımla gerçekleştirildi.Programa Bozkır Esnaf ve Sanatkarlar Odasını temsilen Başkan Niyazi YAVUZER katıldı.
Konya’da 31’i merkezde, 53’ü ilçelerde olmak üzere toplam 84 esnaf odası bulunduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, şehrin bel kemiğini oluşturan esnaflarla bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de ilk kez Esnaf Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğü kurduğunu belirterek hayırlı olmasını dileyen Başkan Akyürek, “Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığımız bünyesinde kurulan şube müdürlüğümüzle birlikte oluşturacağımız danışma kurulu ve organizasyonla, esnaflarımızın belediyemize getirdiği teklifler ve talepler takip edilecek. Böylece esnaflarımız ve belediyemiz arasında doğrudan bir koordinasyon sağlanmış olacak” dedi.