Niyazi YAVUZER 'den ANKARA ÇIKARTMASI


Bozkır Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Niyazi Yavuzer TBMM'de bir dizi temaslarda bulundu.
Bozkır Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Niyazi YAVUZER TBMM'de Konya Milletvekillerinden Sanayi Komisyonu Başkanı Ziya ALTUNYALDIZ, Konya Milletvekilli Prof.Dr. Mehmet BABAOĞLU, Konya Milletvekilli Halil ETYEMEZ, Konya Milletvekilli Ömer ÜNAL ve Konya Milletvekilli Dr. Leyla Şahin USTA,yı  ziyaret etti.
Başkan Yavuzer, "TBMM'de gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerde Bozkırımızın Esnaf ve Sanatkârlarımızın sorunlarını ve isteklerini Konya Milletvekillerimize aktardık ve vekillerimizden ayrı ayrı Esnafımız için destek istedik.
Her gittiğimiz Millet Vekilimiz İlettiğimiz sorun ve talepleri yakından inceleyerek destekte bulunacaklarını belirttiler. Ayrıca Bozkırlı hemşehrimiz Konya Milletvekillerinden Sanayi Komisyonu Başkanı Ziya ALTUNYALDIZ Bozkırlı hemşehrilerinin her zaman yanında olduğunu ve Bozkır Esnaf ve Sanatkarı için elinden gelen her şeyi yapamaya hazır olduğunu belirtti.
 Niyazi YAVUZER Tüm vekillerimize yeni dönemde yeni görevlerinde başarılar dileklerini iletti.  
Başkan Yavuzer TBMM'de Millet Vekillerinin ziyareti sonrası Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan ERDEM'i, Sosyal İşler Birim Başkanı 23.ve 24. Dönem Konya Milletvekili Av. Ayşe TÜRKMENOĞLU'nu Orman ve Su işleri Bakan yardımcısı Sayın Harun TÜFEKCİ'yi ve Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü  Necmettin ERKAN'ı da makamlarında ziyaret etti.



















0 yorum: